(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Tekninen asiakaspalvelija Sto Finexter Oy:lle Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
WANTED: Reipas ja aktiivinen asiakaspalvelija! Mikäli koet olevasi asiakaspalveluhenkinen ja sinua kiinnostaa päästä kurkistamaan myymälän päivittäiseen arkeen - jatka lukemista! Tässä tehtävässä pääset tekemään eri työtehtäviä ja sinulla on mahdollisuudet edetä tehtävästä jopa päällikkötasolle!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista teknistä myymäläapulaista Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Sto Finexter Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu:


* Avustaa myymälän päivittäisissä tehtävissä
* Vastaanottaa tilauksia yritysasiakkailta ja kuluttajilta
* Asiakaspalvelun tehtävät myymälässä sekä puhelimitse
* SAP -toiminnanohjausjärjestelmän käyttö


Tehtävä sopii sinulle joka pidät asiakaspalvelusta, olet huolellinen ja jolla on reipas asenne työtä kohtaan.

Tarjoamme tärkeän tehtävän osana maailmanlaajuista yritystä ja mukavaa tiimiä. Tulet saamaan koulutuksen kaikkiin työtehtäviisi tiimisi jäseniltä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rakennusalan tai teknisen alan opiskelija
* Kykenevä tarkkaan työhön
* Reipas ja helposti lähestyttävä
* Valmis palvelemaan asiakkaita sujuvalla suomen kielellä


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta rakennustyömailta tai olet työskennellyt rakennustarvikkeiden parissa. Myös kokemus asiakaspalvelusta sekä käytettävistä järjestelmistä katsotaan eduksi. Insinööriopinnot tai kokemus logistiikasta katsotaan myös eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 31.10 asti

Paikka: Mestarintie 9, 01730 vantaa

Julkaisupäivämäärä: 4.4.2019

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sto Finexter Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sto Finexter Oy (http://www.sto.fi/fi/yritys/landing_company.html) on yritys, joka myy, markkinoi ja varastoi julkisivu-, betoni-, lattia- ja sisätilatuotteita. Sto Finexter Oy on Sto Scandinavia AB:n tytäryhtiö ja kuuluu saksalaiseen Sto SE & Co. KGaA konserniin, joka toimii maailmanlaajuisesti. Konsernissa on n. 5 300 työntekijää ja konsernin liikevaihto on n. 1,3 miljardia euroa. Sen lisäksi, että Sto Finexter on toimittaja ensiluokkaisille rakennusmateriaaleille on Sto myös arvoa tuottava, kansainvälistä yhteistyötä tekevä konsultti rakennusten suojaamisessa ja kunnostamisessa.