(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Taloushallinnon osaaja monipuolisiin tehtäviin Helsingin keskustaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Asiakkaamme Batofin Oy Ab etsii nyt joukkoonsa taloushallinnon osaajaa monipuolisiin tehtäviin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle toimistolleen. Mikäli olet tarkka ja huolellinen tekijä, jolta löytyy myös intoa työskennellä muiden toimistotyötehtävien parissa, saatat olla juuri oikea henkilö tähän tehtävään. Älä siis epäröi, vaan hae paikkaa jo tänään. Tämä on rekrytointitoimeksianto, joten tehtävään valittu työntekijä tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyritykseemme.
KUVAUS
Batofin Oy Ab on pieni asiantuntija organisaatio, jossa työskentelee joukko oman alansa osaajaa. Nyt he etsivät tiimiinsä osaksi taloushallinnon osaajaa. Tämä työ tarjoaa sinulle itsenäistä vastuuta sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista muiden asiantuntijoiden rinnalla. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten taloushallinnon- sekä toimistotyön tehtävien parissa. Tavallinen työpäiväsi pitää sisällään muun muassa osto- ja myyntireskontran hoitamista, kirjanpidon tehtäviä sekä yhteydenpitoa viranomaisiin erilaisten selvitysten hoitamiseksi. Taloushallinnon tehtävien vastapainona toimit myös erilaisissa toimistotyötehtävissä kuten vastaanotat asiakkaita, valmistelet kokouksia ja vastaat niiden tarjoiluista sekä hoidat dokumenttien käsittelyä ja arkistointia.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Vastuullisen työn, jossa työpanokseesi luotetaan sekä sitä arvostetaan
* Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät luontaisedut
* Pitkäaikaisen työpaikan aivan Helsingin keskustasta hyvien kulkuyhteyksien päästä

TYÖNKUVA

* Osto- ja myyntireskontran hoitaminen
* Kirjanpidon tehtävät
* Erilaisten selvitysten hoitaminen yhteistyössä viranomaisten kanssa
* Pienen toimiston yleiset toimistotyötehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Alalle sopiva koulutus kuten esimerkiksi taloushallintoon erikoistunut tradenomi
* Taloushallinnon kokonaiskuvan ymmärtäminen ja jo hieman kertynyttä työkokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä
* Hyvä osaaminen sähköisissä taloushallinnon järjestelmissä
* Hyvät MS Office taidot
* Sujuva suomen ja englanninkielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Asiakaspalveluhenkinen
* Itseohjautuva ja joustava
* Tarkka ja huolellinen
* Kehittymishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki, Eteläranta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Batofin Oy Ab:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Batofin Oy Ab{target="_blank"} on jo kymmeniä vuosia toiminut suomalainen family office, jonka asiakkaat ovat yksityisiä sijoittajia ja kiinteistön omistajia. Batofin tarjoaa asiakkailleen monipuolisesti erilaisia palveluita kuten kirjanpitoa, maksuliikennettä, kiinteistön hallinnon hoitoa sekä juridista ja sijoituksiin liittyvää konsultointia.