(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen taloushallinnon assistentti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Etsimme kokoaikaista taloushallinnon assistenttia Rohde & Schwarz Finland Oy:lle. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle tradenomille, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan monipuolisissa taloushallinnon ja myynnin tuen tehtävissä. Hae tätä paikkaa, jos sinulla on intoa oppia uusia tehtäviä ja kehittää osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Etenemme hakuprosessissa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa, joten tehtävää kannattaa hakea jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Taloushallinnon assistenttia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Rohde & Schwarz Finland Oy.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu avustavat tehtävät taloushallinnon ja asiakaspalvelun parissa. Pääset tekemään sekä taloushallinnon rutiinitehtäviä että taloushallintoon liittyviä asiakaspalvelutehtäviä. Lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu SAP-projektiin liittyvät tehtävät.

Tehtäviisi kuuluu seuraavissa työtehtävissä avustaminen:


* Kirjanpito ja laskenta
* Ostoreskontra, muut liiketoiminnan kulut
* Pääkirjanpito: tiliotteiden tiliöinti
* Konsernin sisäisen laskutuksen täsmäytykset ja maksatukset
* Sisäinen laskenta: avustavat tehtävät ja täsmäytykset
* Kuukausiraportoinnissa avustaminen
* Laskujen maksatus ja perintä
* Kesäaikana tilinpäätökseen osallistuminen, vaihtelevat moninaiset tilinpäätöksen tehtävät oman osaamisen mukaan
* Muut taloushallinnon tehtävät kuten arkistointi
* Asiakaspalvelu
* Toimitusaikavalvonta
* Instrastat -raportointi
* Takuuostotilausten kirjaaminen
* Muita asiakaspalveluun (myynnin tuki) liittyviä tehtäviä
* SAP-projekti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on esimerkiksi vastavalmistunut laskentapuolen tradenomi. Voit olla myös ylempää korkeakoulututkintoa suorittava, jos olet kiinnostunut käytännön taloushallintotyöstä. Päivittäiset tehtävät ovat käytännön taloushallinnon tehtäviä, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää myös laajempien kokonaisuuksien hahmottamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää perustaitoja kirjanpidosta sekä perustietämystä verotukseen liittyen. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa Microsoft Office -ohjelmien hallintaa sekä oppimiskykyä ja intoa uusien järjestelmien opetteluun. Etsimällämme henkilöllä on reipas ja avoin asenne erilaisia työtehtäviä kohtaan ja organisointikykyä hoitaa useampiakin tehtäviä samanaikaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi)
* Perustaitoja kirjanpidosta
* Perustietämystä verotukseen liittyen
* Sujuva Microsoft Office -ohjelmien hallinta
* Oppimiskykyä ja intoa uusien järjestelmien opetteluun
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Kesto: Vuoden 2020 loppuun saakka
* Paikka: Vantaa, Teknopolis Aviapolis
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Julkaisupäivämäärä: 8.1.2020


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Näin ollen ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen hakuprosessin viimeistä päivää.
MUUTA TIETOA
Rohde & Schwarz Finland Oy on saksalaisen Rohde & Schwarz GmbH & Co. KG:n tytäryhtiö, joka perustettiin vuonna 2004. Toimimme Suomessa kahdella paikkakunnalla. Vantaalla on pääkonttori, jossa toimii johto, hallinto, myynti ja huolto. Oulussa toimii myynti, tekninen tuki ja huolto. Haluamme toimia Suomessa läheisessä ja pitkäjänteisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja tarjota heille ratkaisuja instrumentoinnista aina asiakaskohtaisiin kokonaistoimituksiin. Liiketoiminta-alueitamme ovat elektroniikan ja tietoliikenteen testauslaitteet ja -järjestelmät, radioliikennejärjestelmät, digitaaliset lähetinverkot, tietoturvaratkaisut sekä radiotarkkailu- ja paikannusjärjestelmät. Olemme investoineet erityisesti paikallisen palvelutarjonnan kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme sovellustukea, käytön opastusta, koulutusta sekä huolto- ja kalibrointipalveluita.