(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Taloushallinnon Assistentti Tikkurila Oyj:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
Etsimme taloushallinnon assistenttia asiakasyrityksellemme Tikkurila Oyj:lle. Etsimämme henkilö on itseohjautuva, huolellinen ja hänellä on käytännönläheinen asenne tekemäänsä työtä kohtaan. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä vaihtelevien ja haastavien työtehtävien parissa. Lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Taloushallinnon Assistenttia Vantaalle!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Tikkurila Oyj:llä.
TYÖNKUVA
Taloushallinnon assistenttina työskentelet asiakkaamme taloushallinnon tiimissä. Toimit MediusFlown ylläpitäjänä, mikä tarkoittaa kollegoidesi tukemista ja neuvomista ohjelman suhteen.

Päätoimisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* Henkilöstön tukeminen MediusFlown käytössä ja pääkäyttäjänä toimiminen
* MediusFlown ja Ax ERP:n ohjelmistojen yhteensovittaminen
* AP ja AR tilintarkastajien tukena toimiminen
* Jaksotuksen ja julkaisujen tekeminen


Lisäksi muut tilinpäätökseen ja raportointiin liittyvät tehtävät kuuluvat vastuillesi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on kaupallisen tai hallinnollisen alan korkeakoulutus sekä jotain kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa ja systemaattista työotetta. Olet kiinnostunut kehittämään erilaisia prosesseja yhdessä tiimisi kanssa, etkä pelkää tarttua toimeen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Korkeakoulututkinto liiketalouden tai hallinnon alalta
* Aikaisempaa työkokemusta rahoituksen ja kirjapidon tehtävistä (vähintään kesätyö/harjoittelu)
* Sujuva kirjoitettu ja puhuttu englannin kieli
* Hyvä suomen kielen taito
* Kokemusta erilaisten IT-sovellusten käytöstä (esim. ERP, BI)
* Hyvät Excel-taidot


Aiempi kokemus MediusFlown tai Microsoft Dynamix Axin käytöstä katsotaan eduksi.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5h

Kesto: 12kk

Sijainti: Vantaa

Palkka: Työsopimuksen mukaan

Julkaistu: 31.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Tikkurila Oyj on maineikas, ympäristöystävällinen ja monipuolinen palveluntarjoaja. Yritys on erikoistunut kestäviin ratkaisuihin asiakkaidensa lukuisilla erilaisilla aloilla.