(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen taloushallinnon assistentti Rohde & Schwarz Finland Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Etsimme kokoaikaista taloushallinnon assistenttia Rohde & Schwarz Finland Oy:lle. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle tradenomille, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan monipuolisissa taloushallinnon ja myynnin tuen tehtävissä. Hae tätä paikkaa, jos sinulla on intoa oppia uusia tehtäviä ja kehittää osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Etenemme hakuprosessissa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa, joten tehtävää kannattaa hakea jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Taloushallinnon assistenttia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Rohde & Schwarz Finland Oy.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu avustavat tehtävät taloushallinnon ja asiakaspalvelun parissa. Pääset tekemään sekä taloushallinnon rutiinitehtäviä että taloushallintoon liittyviä asiakaspalvelutehtäviä. Lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu SAP-projektiin liittyvät tehtävät.

Tehtäviisi kuuluu seuraavissa työtehtävissä avustaminen:

Kirjanpito ja laskenta


* Ostoreskontra, muut liiketoiminnan kulut
* Pääkirjanpito: tiliotteiden tiliöinti
* Konsernin sisäisen laskutuksen täsmäytykset ja maksatukset
* Sisäinen laskenta: avustavat tehtävät ja täsmäytykset
* Kuukausiraportoinnissa avustaminen
* Laskujen maksatus ja perintä
* Kesäaikana tilinpäätökseen osallistuminen, vaihtelevat moninaiset tilinpäätöksen tehtävät oman osaamisen mukaan
* Muut taloushallinnon tehtävät kuten arkistointi


Asiakaspalvelu


* Ostoreskontra: liiketoiminnan ostolaskujen vastaanotto
* Toimitusaikavalvonta
* Instrastat -raportointi
* Takuuostotilausten kirjaaminen
* Muita asiakaspalvelu (myynnin tuki) liittyviä tehtäviä¨


SAP-projekti


* Taloushallinnon ERP -projektiin osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on esimerkiksi vastavalmistunut laskentapuolen tradenomi. Voit olla myös ylempää korkeakoulututkintoa suorittava, jos olet kiinnostunut käytännön taloushallintotyöstä. Päivittäiset tehtävät ovat käytännön taloushallinnon tehtäviä, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää myös laajempien kokonaisuuksien hahmottamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää perustaitoja kirjanpidosta sekä perustietämystä verotukseen liittyen. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa Microsoft Office -ohjelmien hallintaa sekä oppimiskykyä ja intoa uusien järjestelmien opetteluun. Etsimällämme henkilöllä on reipas ja avoin asenne erilaisia työtehtäviä kohtaan ja organisointikykyä hoitaa useampiakin tehtäviä samanaikaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi)
* Perustaitoja kirjanpidosta
* Perustietämystä verotukseen liittyen
* Sujuva Microsoft Office -ohjelmien hallinta
* Oppimiskykyä ja intoa uusien järjestelmien opetteluun
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vuoden 2019 loppuun asti

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Rohde & Schwarz Finland Oy on saksalaisen Rohde & Schwarz GmbH & Co. KG:n tytäryhtiö, joka perustettiin vuonna 2004. Toimimme Suomessa kahdella paikkakunnalla. Vantaalla on pääkonttori, jossa toimii johto, hallinto, myynti ja huolto. Oulussa toimii myynti, tekninen tuki ja huolto.
Haluamme toimia Suomessa läheisessä ja pitkäjänteisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja tarjota heille ratkaisuja instrumentoinnista aina asiakaskohtaisiin kokonaistoimitukstoineet erityisesti paikallisen palvelutarjonnan kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme sovellustukea, käytön opastusta, koulutusta sekä huolto- ja kalibrointipalveluita.