(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Taloushallinnon assistentti / Controller maailman johtavalle puhdasilmaratkaisujen valmistajalle Camfil Oy:lle Espooseen!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Oletko kiinnostunut toimimaan osana kansainvälistä yritystä ja kehittymään taloushallinnon sekä controllerin tehtävissä maailman johtavalla puhdasilmaratkaisujen valmistajalla? Jos kiinnostuit, lue lisää Camfil Oy:lle juuri avautuneesta roolista ja hae pikaisesti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Taloushallinnon assistenttia / Controlleria Camfil Oy:lle Espooseen! Camfil on globaali markkinajohtaja puhdasilmaratkaisujen valmistuksessa yli 700 miljoonan euron liikevaihdolla ja 4200 työntekijällä!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Camfil Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset osaksi kansainvälistä yritystä kehittymään ja oppimaan taloushallinnon perusteita!

Työtehtäviisi kuuluu:


* Taloushallinnon rutiinitehtävät
* Tilastointitehtävät
* Varaston täsmäytys ja erillaisten toimintojen seuranta
* Palkanlasku ja raportoinnin back-up


Tehtävä sopii sinulle joka opit ja omaksut uusia asioita nopeasti. Vuokratoimeksiannon päättyessä Camfil Oy:llä on tarkoituksena rekrytoida valittu henkilö.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK/valmistunut/opintojen loppuvaihe)
* Excel-osaaminen
* Sujuvaa suomea ja englantia


Eduksi katsotaan Microsoft AX2009 tuntemus ja ruotsinkielen taito. Nämä eivät kuitenkaan ole tehtävässä vaatimuksena.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuu 2019

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Camfil -yhtymä on maailman johtava ilmansuodattimien ja puhdastilaratkaisujen kehittäjä ja myyjä. Camfil on myös yksi globaalein ilmansuodatuksen asiantuntija maailmassa 28 tuotantolaitoksella, sekä tutkimuskeskuksilla Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella.

Yhtymällä, jonka pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa, on 4200 työntekijää ja liikevaihto on noin 730 M . Kansainväliset markkinat tuovat noin 95% liikevaihdosta. Yhtiön liiketoiminta on tuottaa ympäristön kannalta kestäviä, parasta mahdollista laatua olevia ilmansuodattimia ja palveluita neljällä pääliiketoimintayksiköllään: Ilmansuodattimet, Power Systems voimalaitos tekniikka, Air Pollution Control (APC) pölynpoistojärjestelmät ja Airborne Molecular Contamination (AMC) molekyylisuodattimilla ja -järjestelmillä. 50 vuoden kokemuksella ilmansuodatustuotteista ja -ratkaisuista, Camfil tuottaa lisäarvoa asiakkailleen ympäri maailmaa samalla tuottaen jotain mikä meille kaikille on olennaista, edistää terveyttä, hyvinvointia ja tuottavuutta - puhdasta ilmaa.

Camfil Oy on jo vuonna 1980 perustettu Suomessa toimiva tytäryhtiö. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Espoossa. Koko maan kattava palveluverkko sekä noin 10 miljoonan euron liikevaihto tekevät Camfil Oy:stä markkinajohtajan myös Suomessa.