(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Tallentaja-asiakaspalvelija, Lahti
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen rahtikirjojen tallentajaa. Tehtävä on kesä-elokuun kattava määräaikainen työsuhde. Työ on kokopäiväistä ja sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien saavutettavissa.  
 
Olet oma-aloitteinen ja luotettava henkilö ja omaat mielellään kokemusta toimistotehtävistä. Koulutustausta ei ole valintakriteeri, mutta esim. kaupallinen koulutustausta on tehtävässä eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat saattaa tehtävät laadukkaasti alusta loppuun. Englannin kielitaito on etu.
 
Työtehtävänä on rahtikirjojen tallennus, asiakaspalvelulliset tehtävät sekä yleiset toimistotyöt. Työ tapahtuu kokopäiväisesti (7,5 h/pv) arkipäivisin. Työpäivien alkamisajankohta voi vaihdella, mutta sijoittuu aina klo 8-20 väliselle ajalle.
 
Tarjoamme hyvälle persoonalle viihtyisän työyhteisön, hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä kilpailukykyisen palkan. Työ soveltuu myös esim. opiskelijoille kesätyöksi, mikäli sinulla on jo kokemusta työnteosta tai opiskelet soveltuvaa alaa.
 
Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi adecco.fi sivuston kautta. Lisätietoja rekrytointikonsultti Tatu Savolaiselta 050-555 5210.    

Asiakkaan tehtävänimike:  Tallentaja


Sijainti:  LAHTI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  Lahti