Kokoaikainen siivoojia Itä-Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2021

Pidätkö monipuolisesta työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? 

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi KOKOAIKAISTA siivoojaa Itä-Helsinkiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 06 - 16 välille. Satunnaisesti tehtävässä voi olla muutaman tunnin mittaisia lauantaityöpäiviä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Työssä menestyäksesi edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyötehtävistä vähintään vuoden ajalta. Alalle soveltuvan koulutuksen (esim. laitoshuoltaja) ja siivouskoneiden käyttökokemuksen katsomme eduksesi. Kohteessa työskennellään asiakkaan läsnäollessa, joten henkilöllä tulee olla asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua ja ymmärtää suomen kieltä sekä kirjallisesti että suullisesti erinomaisesti. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 4.8.2021. Työ alkaa sopimukseen mukaan.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot