Kokoaikainen siivooja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsitkö säännöllistä työtä puhtaanapidon parista, ja haluatko nähdä työssäsi kättesi jäljen? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista SIIVOOJAA kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työt ovat ylläpitosiivousta rakennustyömaakohteen toimisto- ja sosiaalitiloissa. Töitä tehdään arkipäivisin ma-pe ja työaika on 37,5h/vko. Tässä työssä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteisuutta ja valmiutta itsenäiseen työhön. Positiivinen energia ja hyvä tilannetajukaan eivät ole pahasta! 

Arvostamme aiempaa kokemusta alalta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tai valmiutta hankkia sellainen ennen työsuhteen alkua. Tarvitset B-luokan ajokortin. Kohteen työkieli on suomi, joten edellytämme sujuvaa suomenkielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle säännöllisen ja monipuolisen työn, sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Asiakasyrityksemme panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja ammattitaidon ylläpitämiseen erilaisten kurssien ja koulutuksien avulla. 

Heräsikö mielenkiintosi? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä! Lisätietoja työstä antaa Hanna Pieskä p.040 703 5730 tai hanna.pieska@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot