Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Etsimme nyt SIIVOOJAA tiimiimme Keravalle!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta toimisto- ja tuotantoympäristöissä. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8:00-19:00 välille. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään Keravan lisäksi Vantaan alueen kohteissamme. Liikkuminen kohteiden välillä onnistuu julkisin kulkuneuvoin, mutta eduksi katsomme B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.


Odotamme tehtävään valitulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi. Yhdistelmäkoneen ajo on sinulle tuttua eikä fyysinen työ ole sinulle este, sillä kohteet sisältävät myös porrassiivousta. Tulet tarvitsemaan erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä kohtalaista suomen kielen osaamista päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tarkka silmä työn laadun suhteen sekä positiivinen vire työntekoon.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä saat mahdollisuuden edetä urallasi tai kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan mainioon työporukkaamme jättämällä hakemuksesi viimeistään 25.7.2021! 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot