(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Nautitko erilaisista fyysisistä työtehtävistä, sekä toimit asiakaslähtöisesti? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme asiakaskohteeseemme SIIVOOJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Pyhäjärvelle.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.


Tehtävässä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä teollisuuskohteessa Pyhäjärvellä. Työajat ovat ma – pe klo 06-14. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2021 asti, jatko on mahdollinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! et tarvitse aiempaa ala koulutusta tai kokemusta vaan katsomme ne eduksesi. Perehdytämme sinut kohteisiin kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Olet valmis ottamaan haltuun tehtävän kuin tehtävän ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.2.2021.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.