(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme nyt reipasta ja yhteistyökykyistä SIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous oppilaitos ympäristössä Oulussa. Työaika on arkisin klo 5 – 14 välillä, 7,5h päivässä. Työtunteja tulee täydet 37,5h viikossa. Työsuhde on määräaikainen 31.12.20 asti, jatko on mahdollinen.


Hakijoilta edellytämme aikaisempaa n. vuoden työkokemusta siivoustehtävistä tai puhdistuspalvelualan koulutusta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, reipasta asennetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos kykenet tiimityöskentelyyn ja sinulla on tunnollinen sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes PL2. Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.9.2020. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi
- ISS on savuton työpaikka -