(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme nyt KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Helsingin Torkkelinmäkeen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Siivoojan työssä vastaat ylläpitosiivouksesta asiakaskohteessamme toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu arkisin klo. 6:00-14:00 välille ja viikossa työtunteja kertyy 37,5. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Edellytämme, että sinulla on vähintään kaksi vuotta kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos olet palvelualtis ja tunnollinen ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.2.2020. Työtehtävä alkaa 2.3.2020.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -