(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Oletko rohkea ja ripea, sekä omatoiminen?

 

Oletko etsimämme 

 

SIIVOOJA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Turun ja Raision alueelle. Liikut paikasta toiseen sujuvasti autolla ja olet avuksi siellä missä tarvitaan. Toimit tehokkaasti paineen alla, eikä sormi mene suuhun tiukankaan paikan tullessa vastaan. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kello 6.00 alkaen ja viikottainen työaika on täydet 37,5h. Työkohteet ovat pääasiallisesti varasto- ja toimistotiloja sekä yksi myymäläkohde. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa!  

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.