(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Tampereelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta terveydenhuollon ympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-22 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.


Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä, varsinkin terveydenhuollon kohteiden siivouksesta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä sillä tarjoamme valitulle henkilölle kattavan perehdytyksen. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 


ISS:llä tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset työsuhde-edut, kuten kulttuuri- ja liikuntarahaa, mahdollisuuden kouluttautua ja päivittää omaa ammattitaitoaan sekä suuren kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.8.2019


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -