(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Oletko ripeä otteinen ja käytännön läheinen? Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa?


Etsimme reipasta Siivoojaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Rovaniemellä. Työaika on arkisin 6 – 14 ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee jonkin verran aikaisempaa siivouskokemusta ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Katsomme eduksi halun kouluttautua puhdistuspalvelualalle mikäli sinulla ei vielä ole alan koulutusta. Olet myös järjestelmällinen ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Työssä tarvitset B – ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme, että olet joustava, sinulla on itsenäinen työote ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.7.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –