(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Onko asiakaspalvelu sinulle sydämenasia? Oletko aamuvirkku?


Etsimme motivoitunutta Siivoojaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävissä vastaat toimistokohteen ylläpitosiivouksesta. Kohde on hyvin monipuolinen ja sisältää esim. toimistoja, oppilaitos, - ja kokoustiloja, saunatilat sekä edustustiloja. Työaika on arkisin 6 – 14 välillä joten olethan aamuvirkku. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa, oikea asenne sekä halu sitoutua, oppia ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Siivousalan koulutuksen ja kokemuksen katsomme eduksi. Tehtävässä tarvitset hyviä asiakaspalvelutaitoja sillä työskentely tapahtuu asiakkaan läsnä ollessa.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja asiakaspalvelu sinulta luonnistuu sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -