(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? 

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA tiimiimme Haminaan! 

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous monipuolisessa ympäristössä, kohteinasi ovat muun muassa käytävät ja portaikot, toimistotilat sekä sosiaali- ja nukkumistilat. Työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään vuoden kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2019


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.  ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -