(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?

Haemme nyt oma-aloitteisella ja asiakaslähtöisellä palveluasenteella varustettua SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Valkeakoskelle.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimisto- ja myymäläympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä aurinkoista palveluasennetta. Eduksi katsomme siivousalan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme lähettämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -