(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Etsitkö uusia tuulia puhtaanapitoalalta? Haetko kokoaikaista päivätyötä?

Haemme nyt kokaikaista SIIVOOJAA asiakkaallemme Turkuun.

Päiväsi koostuu tuotantolaitoksen toimisto- ja tuotantotilojen ylläpitosiivouksesta Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Töitä on arkisin klo 8-15 sekä joka toinen lauantai klo 10-14.

Tehtävässä menestyy omatoiminen, tarkka ja tunnollinen henkilö. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi.

Työsuhde on aluksi 4kk määräaikaisuus, jonka jälkeen vakinaistut vakituiseksi työntekijäksi asiakkaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani www.hpl.fi/auktorisointi

Tutustu tarinoihimme! www.hyvää-työtä.fi