(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja vuorotyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Korpilahdelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Haemme siivoojaa huolehtimaan vuoroviikoin ylläpitosiivouksesta päiväkotikohteessa sekä virasto/terveyskeskus kohteessa. Työtä tehdään arkisin kello 06-22 välillä, päiväkodissa aamuvuoroisin ja virasto/terveyskeskuskohteessa iltaisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Hakijalta edellytämme siivousalan koulutusta tai vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan myös suomen kielen taitoa ja perus IT-taitoja. Hyvä peruskunto sekä aurinkoinen palveluasenne ja tiimityöskentelytaidot ovat edellytyksenä työssä menestymiselle. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 29.1.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -