Kokoaikainen siivooja Varkauteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen siivoojaa monipuolisiin työtehtäviin! 

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia porras-, toimisto-, kauppa- ja kotisiivouksia. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Varkauden alueella, mutta kohteita on myös Leppävirralla ja Joroisissa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde on kokoaikainen, ja palkkaus kiinteistöalan TES:in mukaan.
Työt alkavat heti juhannuksen jälkeen, ja kestävät ainakin elokuun loppuun saakka. Tarjolla nyt monipuolinen työ pienessä työporukassa. 

Työntekijältä odotetaan itsenäistä ja tarkkaa otetta, ehdotonta luotettavuutta sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Työhön perehdytetään. B-ajokortti oltava.
Työsuhteen kesto aluksi elokuun loppuun, mutta sopivan henkilön löydyttyä mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille

Hae pian! Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh/sms/wa 0400480613 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463386
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Leppävirta, Varkaus