Kokoaikainen siivooja Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista SIIVOOJAA Vantaan Tikkurilaan!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Meillä vastaat tietyn asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 06:30-14:30 välillä. Noudatamme tehtävässä kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkausta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta siivoustyöstä, erityisesti työ toimistoympäristössä katsotaan eduksi. Hienoa olisi, jos sinulta löytyisi myös koulutus tehtävään, mutta vielä tärkeämpää meille on asenne - aito halu olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla! Työn fyysisyyden vuoksi hyvä peruskunto on tärkeää, ja koska tässä kohteessa asiakaspalvelu hoidetaan suomen kielellä, tarvitsee sinun osata suomea erinomaisesti. Sinut tunnetaan reippaudestasi ja oma-aloitteisuudestasi, ja tartut työhön aina yhtä iloisesti. Olet osaava ja pystyt järjestämään työtehtäväsi järkevästi. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys, ja se tulee olla hyväksytty ennen kuin työsuhde voi alkaa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on meille tärkeää, me ISS:llä haluamme, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä työpäivän päätteeksi kotiin. Mahdollistamme työntekijöillemme hyvät lähtökohdat työn tekemiseen perehdyttämällä aina työhön ja tarjoamalla ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.


Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Laitathan meille hakemuksesi viimeistään 17.03.2021. Työ alkaa toukokuussa 2021. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot