(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Turkuun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko arkityötä Turusta? Etsimme nyt   SIIVOOJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia.Työvuorot ovat kello 6-14. Palkka tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.     Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja tuotantotilojen siisteydestä ja puhtaudesta.  Aamupäivällä työskentelet toimistokohteessa ja iltapäivällä siirryt lähellä sijaitsevaan kohteeseen missä töihisi kuuluu myös tuotantotilojen siivousta toimistotilojen lisäksi.    Mitä odotamme sinulta?
Koska siivoustyö on vahvasti asiakaspalvelua sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta siivouksesta ainakin vuoden verran ja eduksesi katsomme esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinnon. Koska työtä tehdään  teollisuusympäristössä sinulla tulee olla hyvä havainnointikyky, työturvallisuusajattelu sekä työturvallisuuskortti.
Kohteisiin pääsee myös julkisilla, mutta oman auton käyttömahdollisuudesta on etua. Odotamme, että sinulla on B-ajokortti.   Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 25.1.2021 mennessä sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen, ulla-maria.partanen@coor.com
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).