(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä sisätyötä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

 

MONIKOHDESIIVOOJAA

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteidemme siisteydestä ja puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Siirryt kohteesta toiseen autolla eli pääset joka päivä maisemakierrokselle. Työskentelet maanantaista perjantaihin ja viikossa työtunteja kertyy täydet 37,5h/vk! 

 

Etsimme tehtävään reipasta siivoojaa, jolla on jo mieluiten taustalla siivouskokemusta. Työhön on kuitenkin mahdollista oppiakin - varsinkin jos asenne työtä kohtaan on oppimishaluinen ja reipas. Kohteet ovat monipuolisia ja sisältävät muun muassa myymälän, toimiston ja terminaalin, joten huolellisuus ja tarkka työote tulevat tarpeen! B-ajokortti ja oma auto on tässä tehtävässä välttämättömiä. Otathan huomioon, että tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys. 

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn osana hyvää työporukkaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja pidämme huolta hyvinvoinnistasi sekä työajalla että sen ulkopuolella. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia uramahdollisuuksia - tule siis meille rakentamaan urapolku juuri sinua itseäsi kiinnostavaan suuntaan!

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi