(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt SIIVOOJAA osaksi osaavaa tiimiämme Turkuun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakkaamme tiloissa ylläpito,- sekä puhdastilasiivouksesta kokoaikaisessa, vakituisessa työsuhteessa.  Työvuorot sijoittuvat klo 06-23 välille, aamu,-ja iltavuoroihin. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ma-pe välillä.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä sekä oman käden jäljen näkemisestä. Eduksi katsomme, jos hakijalla on puhtaanapitoalan koulutus tai halua kouluttautua alalle. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta siivousalalta. Työssäsi tarvitset reipasta mieltä, asiakaspalvelualttiutta sekä hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä suoriutumiseen.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.9.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -