(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 

Turun tiimissämme on tilaa kahdelle ammattitaitoiselle siivoojalle. Etsimme tiimiimme kahta uutta tekijää kokoaikaisiin, määräaikaisin työsuhteisiin 31.1.2019 saakka. Työtä tehdään virastoympäristössä toimistosiivouksen parissa maanantaista perjantaihin päivävuoroissa kello 06-17 välillä 37,5h/vko. Satunnaisesti tehtävässä saattaa olla myös viikonlopputöitä.

Arvostamme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta puhdistuspalvelualalta tai tehtävään soveltuva tutkintoa. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä sillä koulutumme sinut työhön. Kohteessa työskennellään asiakkaan läsnäollessa, joten etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.   Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa iss.fi. 

Hakuaikaa on 22.8.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa syyskuun alussa 2018.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -