(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja tuotantolaitokseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta 

  

SIIVOOJAA  

  

vakituiseen kokoaikatyöhön Helsinkiin. Tehtäväsi on huolehtia tuotantolaitoksen tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Käytät työssäsi päivittäin myös yhdistelmäkoneita. Työaika on se siivoojan tavanomaisin, ma-pe klo 6-14.

  

Toivomme erityisesti hakijoita, joilla on jo kokemusta siivoustyöstä. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Vahva organisointikyky ja hyvä suomen kielen ymmärrys tulevat myös tarpeen.

  

Tarjoamme KIPA TES 3 mukaisen palkan lisäksi vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja ison talon henkilöstöedut tavallista laajemmasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin. Meille on hyvin tärkeää tukea henkilökuntamme hyvinvointia ja liikkumista sekä työaikana että sen ulkopuolella!

  

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, älä aikaile vaan täytä hakemus heti oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

 

Vai kaipaatko vielä lisätietoja tehtävästä? Kysymyksiisi vastataan osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme vastaan vain internetsivujemme kautta.

 

Voit myös katsoa videoilta, mitä työntekijämme ovat mieltä L&T:llä työskentelystä:

https://youtu.be/2lIA3PxSwo8

https://youtu.be/keMPiADP_GI?list=PLkrsmFBeeCD-GciaAi_YNsY2463LW2hRa