Kokoaikainen siivooja teollisuusympäristöön
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haemme reippaalla asenteella varustettua SIIVOOJAA tiimiimme Naantaliin!


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 6:00-16:00 välillä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen. Kohteeseen ei kulje julkisia kulkuneuvoja, joten sinulla tulisi olla oman auton tai muun kulkuneuvon käyttömahdollisuus.


Haemme tiimiimme tunnollista henkilöä, joka omaa tarkan silmän työn laadun suhteen. Aiempi kokemus siivoustyöstä sekä alan koulutus luetaan eduksi. Viihdyt fyysisessä työssä ja kykenet kommunikoimaan päivittäisessä työskentelyssäsi suomen kielellä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Olet omatoiminen sekä positiivinen tekijä ja haluat aidosti olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla!


Tarjoamme sinulle paikan iloisessa ja osaavassa tiimissä! Me arvostamme sinua, meillä voit olla oma itsesi. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä kehittämään osaamistasi edelleen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia sisäisillä urapoluillamme ja pyrimme aina yhdessä kanssasi löytämään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan ISS:n tiimiimme!


Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi viimeistään 19.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot