(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja tavarataloon Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt tavarataloon reipasta

SIIVOOJIA

Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello 7-15. Palkkaus tehtäviin on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Tämä tehtävä on siinäkin mielessä mainio, että pääset osaksi iloista ja tekevää porukkaa. Toivomme myös että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin me olemme. Vaikka työ onkin itsenäistä tarvittaessa kaverilta saa aina apua. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Mitä tehtäviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden siivoamalla tavaratalon kaikkia tiloja. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta tai laitoshuoltajan koulutus. Eduksesi katsomme kokemuksen tavaratalosiivouksesta. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 23.8. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Kirsi Venehsalo, 040 301 4015, klo 12-14 välillä.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.