(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Etsitkö uusia haasteita siivoustyön parista ja haluat olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla?

Haemme nyt asiakaskohteeseemme Tampereelle SIIVOOJAA!


Tehtävässäsi vastaat eri alueiden siivouksista lääketeollisuuden asiakaskohteessamme. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 06:00-15:00 välillä.


Tehtävässä edellytämme reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta! Työ on fyysisesti raskasta, joten omaat hyvän peruskunnon ja työtä pelkäämättömän asenteen. Viihdyt tehtävässä, jos nautit monipuolisesta ja vastuullisesta työstä, jossa pääset näkemään konkreettisesti oman työsi jäljen. Eduksesi luemme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, jossa hyödynnämme moderneja digitaalisia perehdytys –ja koulutuspolkujamme. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.


Meillä pääset työskentelemään kannustavassa ja mielenkiintoisessa työympäristössä. Tarjoamme työntekijöillemme aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet, sillä työturvallisuus on meille tärkeää ja haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevän terveenä töistä kotiin. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Heräsikö mielenkiintosi? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 21.01.2021 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -