(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme nyt KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme TAMPEREEN LIELAHTEEN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä huolehdit puhtaanapidosta hyvinvointikeskus kohteessa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6 – 14 välille. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä toivomme sinulta aikaisempaa siivoustyökokemusta noin vuoden ajalta. Tässä tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Lisäksi toivomme sinulta vastuullisuutta sekä oman työn organisointikykyä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoon tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.11.2020. Työ alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -