Kokoaikainen siivooja Sörnäisiin, Cleaner
Coor Service Management Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2021

Would you be interested to work in the heart of Helsinki? Do you have an eye for cleanliness and a good customer service attitude? Great keep reading, because we are looking for

CLEANER TO MORNING SIFT

to join our cleaning team at Sörnäinen

What is Coor offering to you?
Coor is a leading provider of facility management services in the Nordics. Our employees are of different ages and cultural and educational backgrounds working in different positions and for customers. We are united by a strong customer service culture and sense of doing things together. In Finland, there are about 1,200 of us working in Coor. The well-being of our employees is important to us, and we offer our employees diverse employee benefits.

The position is permanent and full time(37,5h/week). There might sometimes be sifts alsoat the same customers other locations in Katajanokka(Helsinki) and Myyrmäki (Vantaa), but the main location is at Sörnöinen.

We are now looking for new team mate especially to morning sift that varies between 6am and 5pm. The latest starting time is at 10 am and evening sifts are not available. There are sifts on all weekdays, also on weekends. The salary is paid according to the collective agreement of facilities services sector.

The customer is a very stylish apartment style hotel property at Sörnäinen. As a member of a Coor team your task is to take care of the cleanliness of the apartments as well as the common areas. The cleaning tasks are for example dust removing, vacuuming and floor cleaning.

You are?
Previous in home cleaning or hotel cleaning is seen as a plus, but good attitude towards learning the job can replace experience. We offer you a good induction to your job and to Coor’s practices.

How to apply?
Please apply for the job before 16.1. You do not need to attach CV or Cover Letter to you application form. 

For more informatio contact Essi Jordan essi.jordan@coor.com. Please notice that we are handling all applications in our recruitment system. 

You can find Coor also in social media! In Instagram (coor_suomi) and in Facebook (Coor Finland).

Coor is a member in Responsible Employer Campaign.

- - -
Kiinnostaisiko sinua työskennellä Helsingin ydinkeskustan tuntumassa? Onko sinulla hyvä siivoussilmä ja asiakaspalveluasennetta? Haemme nyt Sörnäisissä sijaitsevaan asiakaskohteeseemme huoneistoiden siisteydestä ja puhtaudesta vastaavaan tiimiin

SIIVOOJAA AAMUVUOROON

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Tuurausvuoroja saattaa olla asiakkaan muissa kohteissa Katajanokalla Helsingissä ja Myyrmäessä Vantaalla.

Haemme nyt uusia työkavereita erityisesti aamuvuoroon, jolloin työvuorot sijoittuvat kello 6-17 välille. Vuoron myöhäisin aloitusaika on aamu 10 ja iltavuoroja ei ole tarjolla. Vuoroja on kaikkina viikonpäivinä, myös viikonloppuisin. 

Asiakaskohde on viihtyisä huoneistohotelli ja tehtäviisi kuuluu huoneistojen sekä yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen. Tehtäviisi kuuluu muun muassa imurointia, lattioiden puhdistusta, pölyjen pyyhkimistä ja roskien vientiä.

Palkkaus tehtäviin on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Sinulta toivomme?
Katsomme eduksesi aikaisemman siivouskokemuksen, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokemuksen voit korvata innokkaalla asenteella työtä kohtaan. Etenkin kokemus kotisiivouksesta tai hotellisiivouksesta katsotaan eduksesi. Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja Coorin toimintatapoihin.

Puhut työkielenä sujuvaa englantia tai suomea.

Miten haet tätä työpaikkaa

Hakuaika tehtäviin päättyy 16.1.2022. Sinun ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjetta hakulomakkeelle, mutta toivomme että tuolloin kerrot aikaisemmasta työkokemuksetasi lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Essi Jordan essi.jordan@coor.com. Huomaathan, että käsittelemme hakemukset rekrytointijärjestelmässämme, joten haethan tehtävää hakulomakkeella.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomiI) ja Facebookissa (Coor Finland).


Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot