Kokoaikainen siivooja, Siuro
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaisiin lukeutuvat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Etsimme nyt RTK-Palvelulle kokoaikaista SIIVOOJAA Siurossa sijaitsevaan teollisuuskohteeseen!

Tehtävänkuva ja odotukset

Työtä tehdään arkipäivisin klo 6-14 välisenä aikana. Siivoustehtävät pitävät sisällään tuotantotilojen sekä sosiaalitilojen monipuolisia siivoustehtäviä. Työaika kohteessa on 37,5 h / viikko.

Tehtävissä menestyminen edellyttää suomen kielen taidon lisäksi itseohjautuvaa työotetta sekä soveltuvaa kokemusta siivousalan tehtävistä. Kokemus yhdistelmäkoneen käyttämisestä luetaan hakijan eduksi, mutta kohteeseen ja työtehtäviin on tarjolla kattava perehdytys.

Työsuhde

Työsuhteet solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan RTK-Palvelulle. Palkkaus tehtävissä kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen PR 3 mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot