(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja, Rovaniemi
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Hei Sinä reipas työnhakija! Etsitkö itsenäistä työtä, jossa arkiliikunta hoituu kuin itsestään?

Me L&T:llä etsimme rivejämme täydentämään

 

SIIVOOJAA

 

kokoaikatyöhön Rovaniemelle! Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme toimisto-, halli- sekä sauna- ja pesutilojen päivittäisestä puhtaanapidosta. Kohde sijaitsee hieman Rovaniemen keskustan ulkopuolella. Työpanostasi tarvitsemme aina arkisin, pääsääntöisesti klo 6:30-14:30.

 

Ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on meille tärkeä asia. Tehtävän mallikas hoitaminen vaatii tässä kohteessa aiempaa kokemusta siivoustyöstä.

 

Lisäksi eduksesi ovat:

  • Voimassaoleva työturvallisuuskortti
  • INSTA koulutus, taso 2
  • Koulutus ja tuntemus timanttilaikkojen käytöstä ylläpidossa ja peruskunnostuksessa

 

 

Tarjoamme sinulle työpaikan loistavassa työyhteisössä, kiinteistöpalvelualan TESin mukaisen palkan ja huolellisen perehdytyksen. Huolehdimme myös siitä, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla mm. henkilökuntakerhojen ja muiden liikunta- ja kulttuurietujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kerro meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.