Kokoaikainen siivooja Pudasjärvelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Hei osaava SIIVOOJA – me etsimme sinua kokopäiväiseen työsuhteeseen Pudasjärvelle! Tässä tehtävässä vastaat vaihtelevasti joko hoiva- ja terveydenhuollon korkean hygienian tilojen tai oppilaitosympäristön sekä muiden yleisötilojen puhtaanapidosta. Työvuorosi ovat aamu- tai iltavuorossa klo 6–22 välillä. Terveydenhuollon kohteissa työvuorot sijoittuvat kiertävän työvuorolistan mukaan kaikille viikonpäiville, muissa kohteissa arkipäiviin. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2021 tai viimeistään tammikuussa 2022.


Tarjoamme sinulle


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
 • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

 


Sinulta me toivomme


 • kiinnostusta puhtauspalvelualaan sekä innokasta asennetta uuden oppimiseen
 • puhtauspalvelualan koulutuksen ja kokemuksen siivoustyöstä katsomme eduksesi, erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta oppilaitos- tai terveydenhuollon kohteista
 • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
 • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
 • nuhteetonta taustaa; työympäristön vuoksi edellytämme lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukaisen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaotteenMe, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.12.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot