Kokoaikainen siivooja Prisma Rovaniemi, Osuuskauppa Arina
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Etsimme nyt iloiseen ja tekeväiseen porukkaamme Prisma Rovaniemeen

SIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Etsimme nyt kokoaikaista (37,5h/viikko) ja vakituista siivoojaa arkipäivien aamuvuoroon kello 6-14.  Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Työ on monipuolista ylläpito – ja perussiivoustyötä, kuten lattioiden puhdistusta, imurointia, pölyjen pyyhkimistä ja roska-astioiden tyhjennystä. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Isossa tiimissä paikalla on aina työkavereita.

Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus on eduksesi, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja Coorin toimintatapoihin. 

Miten haet tätä työpaikkaa
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, me odottelemme jo hakemustasi ja lähetäthän sen meille viimeistään 27.9. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja sinulle antaa mielellään arkisin kello 8-16 palveluesimies Mari Erkkilä. Marin tavoitat numerosta  050 4665 596.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot