(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Porvooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta   

  

SIIVOOJAA  

  

vakituiseen kokoaikatyöhön PORVOOSEEN. Päävastuusi on huolehtia yhden yritysasiakkaamme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työaikasi ovat ma-pe klo 6-14, viikkotyöaika 37,5h/vko. Työ on toimistosiivousta, jossa käytetään myös yhdistelmäkonetta.

  

Tähän tehtävään toivomme hakemuksia joustavilta tiimipelaajilta, joilla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös käytännön työssä harjaantuneita reippaita siisteyden ammattilaisia. Saat ohjeesi suomeksi, joten vähintään B1-tasoinen kielitaito on tarpeen väärinkäsitysten välttämiseksi. Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia arvostamme myös siltä varalta, että tiimissäsi tulee tuuraustarve johonkin toiseen kohteeseen.

 

Astetta suurempien vaatimusten vastapainoksi tarjoamme huiput tiimikaverit, kunnollisen perehdytyksen ja ison talon tuomat henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina kulttuuri- ja liikuntaseteleihin asti. Me haluamme pitää huolen siitä, että lähdet joka päivä terveenä töistä kotiin ja että elämässäsi on muutakin kuin työ! Toivomme löytävämme vakityöntekijän, jota voisimme myös tukea hänen oman urapolkunsa luomisessa.

  

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 3.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan linkin kautta saapuneet hakemukset. 

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Mielikuvaa siivoojan työstä L&T:llä saat myös työntekijämme Arjan haastatteluvideosta: https://youtu.be/keMPiADP_GI?list=PLkrsmFBeeCD-GciaAi_YNsY2463LW2hRa.