Kokoaikainen siivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2021

Etsimme nyt siivousalan asiakkaallemme 

KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA 

Pirkanmaan alueelle vakituiseen työsuhteeseen!


Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Tässä roolissa tulet vastaamaan asuntokohteiden puhtaudesta Pirkanmaan alueella. Työpäivät muodostuvat pääasiassa erilaisten asuntokohteiden remonttisiivouksista ja perussiivouksista. Tulet työskentelemään kohteissa sekä itsenäisesti että työparin kanssa. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö,
37,5 h/vk, ja kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella (mm. Tampere, Nokia, Lempäälä).

Minkälaista osaajaa etsimme?

Työssä onnistumiseen tarvitset reipasta ja aktiivista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä luotettavaa ja huolellista työskentelyotetta. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön. Arvostamme joustavuutta, yhteistyötaitoja sekä työhön sitoutumista. Aiempi kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne ja aito halu tehdä hyvää työnjälkeä! 

Mitä sinä saat?

Kilpailukykyisen palkan lisäksi asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, reilun työnantajan sekä kotimaiset ja asianmukaiset työvälineet. 

Kiinnostuitko?

Kerro meille itsestäsi ja siitä, mikä sai sinut kiinnostumaan tehtävästä! Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1233 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Tiia Pösö arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot