Kokoaikainen siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021


ISS Siivous- ja monipalvelut
 -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. 


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Ouluun.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistokohteessamme. Työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakastilojen, sosiaalitilojen, aulan sekä neuvotteluhuoneiden puhtaanapito. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 5-13 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Katsomme eduksi siivousalan kokemuksen ja koulutuksen Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja kiinnostus oppia lisää työstä. Siivous on meillä aina asiakaspalvelutyötä, ja siksi toivoisimme että sinulta löytyisi pelisilmää asiakaspalvelutilanteisiin ja kykyä keskustella tarvittaessa suomeksi asiakkaidemme kanssa. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 10.5.2021 ja työ alkaa 1.8.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot