(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme nyt osaavaa ja ammattitaitoista SIIVOOJAA Ouluun.

Tehtävässäsi vastaat asiakaskohteesi siisteydestä päiväkoti- ja kouluympäristöissä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään arkisin, ja työtä tehdään 7,5h päivässä. Voit itse valita sinulle sopivan työajan, esim. 6-14, 8-16 tai 12-20.

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta ja/ tai koulutusta siivouspuolen tehtävistä. Työssäsi tarvitset perus IT-taitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt lasten ja nuorten kanssa, sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet tunnollinen, joustava sekä oma-aloitteinen tiimipelaaja. 

Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Mikäli monipuolinen, vakaa, pitkäaikainen ja innostava monipalvelutyöntekijän työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule mukaamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! Hakuaika päättyy 19.10.2020. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -