(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

 AUTOILEVAA SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön Ouluun. Töitä tehdään kokoaikaisesti arkisin alkaen noin kello 7.00. Työpäivien pituudet saattavat vaihdella päivästä riippuen, mutta viikossa töitä kertyy  keskimäärin 37,5h. Tehtäviisi kuuluu tehdä ylläpitosiivousta ja porrassiivousta, sekä ylläpitää positiivista asiakaskokemusta töidesi ohella! L&T:llä kaikki palkat määräytyvät kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti. Tässä tehtävässä on PL 2, eli 10,88€/h.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Ulospäinsuuntautuneisuus ja kyky kohdata positiivisella ja hyvällä fiiliksellä päivittäin asiakkaita on työn keskeinen ydinedellytys. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävästä suoriutuaksesi sinulla tulisi olla voimassa oleva B- ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Oman auton käytöstä maksetaan kohteiden välillä liikkumisesta kilometrikorvaus.

 


 Saat meiltä:
   - Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
   - Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
   - Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
   - Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan 

 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc