(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Ouluun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Sopisiko elämääsi osa-aikainen työ arki-iltoihin? Haemme nyt Ouluun terveydenhuollon alalla toimivaan asiakaskohteeseemme   SIIVOOJAA    Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on määrä-ja osa-aikainen 25h/viikko ja työvuorot ovat arki- iltaisin kello 15-20. Työsuhde on alkuun määräaikainen 31.8.2020 asti.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.      Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden huolehtimalla kohteen ylläpito- ja perussiivouksesta.  Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.     Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.    Kiinnostuitko?   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 31.1.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.     Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).