(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja / oppisopimusopiskelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Sinä alan ammattilainen tai alalle tahtova? Tule osaksi mahtavaa porukkaamme!

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA / OPPISOPIMUSOPISKELIJAA asiakaskohteeseemme Turkuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta lääketeollisuuden ja puhdastilasiivouksen ympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-14 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Sinulla voi jo olla aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä ja alalle soveltuva koulutus. Oppisopimusopiskelijalta toivomme intoa ja halua kehittyä puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi, sekä motivoitunutta ja sitoutunutta asennetta työntekoa ja opiskeluja kohtaan. Työskentelyssäsi tulet tarvitsemaan myös hyviä IT-taitoja, hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.3.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa 2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -