(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Mukkulaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Haemme nyt motivoitunutta SIIVOOJAA moderniin asiakaskohteeseemme LAHDEN MUKKULAAN vakituiseen työsuhteeseen.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta asiakaskohteessamme oppilaitosympäristössä. Työalueenasi ovat sosiaali- ja terveyalan ammatillisen koulutuksen luokkatilat ja odotammekin sinulta tarkkaa työskentelyotetta, jotta asiakkaamme pääsevät kokemaan merkityksellisiä opintohetkiä työympäristössään. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6 – 14 välille ja työpäivän pituus on 7,5 tuntia. Työsuhde tulee olemaan kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä toivomme sinulla olevan aikaisempaa siivoustyökokemusta tai alalle soveltuva koulutus. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Tehtävässä toimimiseen tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomanatäältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat viimeistään 1.9.2020.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -