(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Masalaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Etsimme nyt KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme KIRKKONUMMELLE Masalaan juna-aseman läheisyyteen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta ja kahvituksesta asiakaskohteissamme. Työaika sijoittuu arkipäiville klo. 6:00-14:00 välille ja viikossa työtunteja kertyy 37,5. Työsuhde tulee olemaan määräaikainen, jonka jälkeen jatko saattaa myös olla mahdollinen. Määräaikaisuus päättyy 29.5.2020.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi alan koulutuksen sekä kerrytetyn työkokemuksen ja suoritetun hygieniapassin.


Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään, -ympäristöön sekä työskentelyvälineisiin. Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Tässä kohteessa arkeasi on ilahduttamassa myös yksi työkaveri. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.3.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -