(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja liikkuvaan työhön
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme juuri alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Katso oheisesta videosta lisätietoja uusista siivouksen rooleista! 

 

Työn merkityksellisyys - onko se sinulle tärkeää? Meille se nimittäin on! Meillä on nyt hakusessa tyyppi, joka loistaa työssään, tykkää itsenäisestä työskentelystä ja osaa mukautua vaihteleviin työaikoihin! Haemme

 

PERUSSIIVOOJAA KEIKKALUONTOISEEN TYÖHÖN SALOON

 

Työsopimus solmitaan kokoaikaisena ja vakituisena. Tehtäväsi on toimia arjen sankarinamme siivoustehtävissä. Huolehdit asiakkaamme eri tilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta. Missioihisi kuuluu ikkunapesut, peruspesut, lattioiden pesut- ja vahaus. Töiden touhussa ollaan ma-pe klo. 6.00-22.00 välisenä aikana vaihtelevasti. Tarvittaessa odotamme sinulta joustavuutta myös viikonloppuvuoroihin, me toki pyrimme joustamaan takaisin. Odotamme etsimältämme henkilöltä joustavuutta ja sietokykyä muuttuviin olosuhteisiin. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa ajokorttia. 

 

Emme vaadi sinulta kymmentä tutkintoa, mutta jotta työt tulisi tehdyksi mahdollisimman tehokkaasti

*Olisi toivottua, että sinulla olisi jonkinlaista työkokemustausta tai koulutustaustaa siivousalalta. Mikäli tätä ei omasta takaa löydy, voit kertoa meille muustakin työkokemuksestasi, jota voisit soveltaa tehtävään.

*Kommunikoit mielellään suomen kielellä ja mahdollisesti myös englanniksi. Tämä auttaa kommunikoinnissa eri asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

*Omaat perushyvän kunnon, sillä työ on fyysisesti raskasta.

*Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on oma Can Do!- asenne - kaiken muun me perehdytämme sinulle! 

*Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti - onhan työ itsenäistä ja vastuullista. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikoittain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi!

 

Hae n-y-t tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja odotamme malttamattomina hakemustasi! 😊

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T: hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta