(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja liikenneasemalle, Tampere, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle vakituista siivoojaa Tampereelle.  

Työtehtäviin kohteessa kuuluu liikenneaseman kokonaisvaltainen ylläpitosiivous. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, jossa työajat ovat arkisin klo 06:00-14:00, viikkotunnit ovat 37,5h/vko. Työt alkavat mahdollisimman pian. Palkka muodostuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan (pr2, 10,88€/h). 

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, asiakaspalveluasennetta, riittävää suomen kielen taitoa sekä ripeää ja motivoitunutta työotetta. Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Kohteen sijainnin vuoksi oman auto on eduksi. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.  

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Sofia Rosvall, p. 050 381 1000.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.