Kokoaikainen siivooja Kuopioon
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopioon 
  
SIIVOOJAA

Mitä tarjoamme sinulle?
  

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin klo 6-14. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä viimeistään 1.7., mutta pystymme sopimaan aloituksesta kanssasi aikaisemminkin toisissa kohteissa. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
  
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla oppilaitoksen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Pääset osaksi isompaa tiimiä, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kun pääset jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina apua.     
   

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto, sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. 

Kiinnostuitko?

Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 31.5. mennessä hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Venehsalo numerosta 040 301 4015 arkisin klo 12 – 14.

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot