(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Korpilahdelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Korpilahdelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta vanhustentalossa Korpilahdella. Työaika on arkisin klo 7 – 15. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla jonkin verran kokemusta siivousalan tehtävistä,Laitoshuoltajan tutkinnon katsomme eduksi. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Työturvallisuuskortin katsomme eduksi ja lisäksi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, perus ATK- taidot sekä suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.8.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –